Hărțile fireTMS – cele mai noi îmbunătățiri

Hărțile fireTMS - noi îmbunătățiri

Hărțile fireTMS permit planificarea precisă a traseelor pentru camioane. Trebuie doar să introduci punctele de incarcare/descarcare/tranzit ale traseului, iar sistemul îți va arăta traseul rentabil împreună cu calculul detaliat al costurilor. Odată cu noua versiune fireTMS, hărțile au fost îmbunătățite și astfel vor permite determinarea traseelor fiabile. Citește articolul și află mai multe..

Din acest articol vei afla informații referitoare la noile funcții:

Determinarea optimă a traseelor

Hărțile fireTMS sunt un instrument profesional pentru firmele de transport, transportatori și planificatori. Acestea permit calcularea traseului dintre punctele indicate și furnizează informații utile cu privire la lungimea traseului în kilometri, costuri, taxe, durata estimată a deplasării sau traseul alternativ sugerat. Permit, de asemenea, calcularea detaliată a costurilor traseului, care include costul combustibilului, șoferului, durata comenzii și costurile de operare. Cu ajutorul hărților fireTMS poți determina traseul cel mai scurt, cel mai rapid și cel mai ieftin pentru propria flotă.

Drag & drop pe hărți

Odată cu noua versiune a sistemului vem posibilitatea de a modifica traseul mai ușor cu metoda ,,trage și plasează” (drag & drop). Acesta este disponibilă pentru hărțile Here și OSM fireTMS. Pentru a modifica traseul determinat, este suficient să prinzi punctul ales și să îl deplasezi până în locul preferat. În timpul deplasării punctului se va sugera un nou traseu în timp real, adică fără a fi nevoie să lași acel punct.

Excluderea kilometrilor cu feribotul din calculul traseului

O altă noutate este excluderea părții din traseu pe care vehiculul se afla pe feribot, din calculul care vizează kilometrii parcurși de acesta. Omiterea kilometrilor parcurși pe feribot va include în mod automat atât kilometrii cu încărcătură, cât și pe cei necesari pentru a ajunge (așa-numita dizlocare). În schimb, pe hartă partea traseului parcurs pe feribot va fi prezentată ca o linie întreruptă. Această îmbunătățire îi vizează pe toți furnizorii hărților disponibile în fireTMS.

Posibilitatea de a omite țările selectate în timpul determinării traseului

O altă noutate este posibilitatea de a defini lista țărilor care nu vor fi luate în considerare în timpul stabilirii traseului în sistem. Detalierea globală a acestor țări se poate efectua în Configurare >> Configurare sistem >>filaProcesare comandă >> câmpul Țări omise din calculul rutei. În prezent, această opțiune vizează doar hărțile Here, în care va fi disponibil un nou checkbox:Afișați setările rutei. Pe lângă detalierea globală a țărilor, utilizatorul poate efectua modificări manuale pentru fiecare traseu în parte.

Fundalurile hărților

În plus, pentru ca planificarea traseului pentru hărțile Here să fie mai ușoară, am introdus posibilitatea de a alege fundalul hărților. Sunt disponibile 3 opțiuni la alegere: cea clasică, trafic rutier și satelit.

Dacă vrei să afli mai multe informatii despre îmbunătățirile și noutățile privind calcularea rutelor, contacteaza-ne.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *